Поддръжка на сайт

Ако вече имате изграден сайт, но не намирате време да обновявате информацията в него, можете да се доверите на нас да го поддържаме. Това се случва със изпратени от вас e-mail-и, описващи какви промени искате и коя информация да се актуализира. Ние от своя страна обработвам дадените ни от Вас материали и снимки и ги качваме на страниците на вашия сайт във най-кратки срокове. Вариантите за поддръжка на сайт са два: абонаментен договор или работа по заявки.

Работата с Договор за абонаментна поддръжка неминуемо ще Ви спести голяма част от разходите. Също така ще се ползвате с предимство при подаване на информация за актуализиране и корекциите ще бъдат извършвани преди всички останали. Договора може да бъде изготвен в два варианта – с поставен максимум на подадени заявки (например при подадени до 10 заявки на месец) или да бъде с неограничен брой заявки. Това бихме могли да уточним в зависимост от честотата на променяне на информацията в сайта Ви.

От друга страна, ако се случва много рядко да променяте нещо по сайта си, то за Вас ще е по-разумно да работим по цена на подадена заявка. И отново обема на заявките зависи изцяло от Вас.

Цени за поддръжка на сайтове:

  • При еднократно подадена заявка за корекция (само обработка на текст, без превод) – 15 лева
  • При еднократно подадена заявка за корекция (обработка на текст и до 10 снимки) – 25 лева
  • Абонаментна услуга за 1 месец поддръжка (до 10 заявки за корекции, текст + снимки) – 70 лева
  • Абонаментна услуга за 1 месец поддръжка (неограничен брой заявки за корекции, текст + снимки) – 125 лева

.

В зависимост от Вашите специфични изисквания можем да коригираме параметрите на договора.

Leave a comment

shared on wplocker.com